Skip to content

t' Bonte erf

Tegenover het bos en de duinen, op loopafstand van het strand ligt onze, inmiddels gesplitste, stolpboerderij met een rijke geschiedenis. De helft van de boerderij aan de achterkant heeft van ons de naam “ ‘t Bonte erf “ gekregen.

’t Bonte erf is een kleinschalige, groene zorglocatie waar dagbesteding en begeleiding in huiselijke sfeer wordt geboden aan mensen die speciale zorg nodig hebben. Wij bieden dagbesteding aan kinderen en jongeren met en zonder een verstandelijke beperking en/of met een aandoening als autisme en AD(H)D of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Maar ook mensen met een psychiatrische aandoening zijn welkom. ’t Bonte erf streeft naar een harmonieuze groepssamenstelling.

Wie we zijn

Jarenlang heb ik, Yvonne Cappel, gewerkt in de jeugdzorg (als gezinsvoogd met ouders en kinderen met een beperking) gewerkt.

Wat we doen

Op ’t Bonte erf leert men op een prettig en praktische manier over belangrijke vaardigheden voor zichzelf zoals het ontwikkelen van een positief zelfbeeld.

Pony Power voor kids

Pony Power voor kids is een landelijk concept, namelijk een unieke sociale vaardigheidstraining voor kinderen vanaf 6 jaar (tot 12 jaar).

Coaching of therapie met paarden

Bij ’t Bonte erf wordt ook coaching/therapie met paarden geboden. Yvonne heeft hiervoor een opleiding gedaan tot Equitherapeut en is daardoor bevoegd om coaching en therapie te bieden met hulp van paarden.

Wat lieve berichtjes