Skip to content

Logeeropvang

Bij ons kan er in de weekenden en doordeweeks worden gelogeerd. Terwijl het logeren bij ’t Bonte erf gericht is op gezelligheid en ontspanning, worden ouders en anderen binnen het gezin ook even ontlast. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om aandacht aan zichzelf, elkaar en de andere kinderen binnen het gezin te geven.

Gezelligheid en ontspanning staan in het logeerhuis van ‘t Bonte erf voorop. Omdat wij het samenzijn in huiselijke sfeer erg belangrijk vinden, zullen activiteiten worden gedaan als spelletjes doen, knutselen, tekenen, spelen, een maaltijd koken of een keer een film kijken. Ook zullen wij veel buiten zijn, want het bos en strand zijn op steenworp afstand. Hoe fijn is het om buiten te zijn en daar te kunnen spelen?!!

Kinderen zullen door ouders of het netwerk worden gehaald en gebracht. Weekendopvang is mogelijk van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag. Indien kinderen doordeweeks komen logeren wordt dit gecombineerd met dagbesteding bij ’t Bonte erf of zal leerlingenvervoer ingezet moeten worden om kinderen naar school te kunnen laten gaan.

Tarieven

Over de tarieven komen wij ten alle tijden graag in contact met een wijkteamconsulent. Bij alle kinderen die komen logeren, sluiten wij graag individueel aan. In het bestaande aanbod zijn voldoende mogelijkheden om het aanbod uit te breiden met bijvoorbeeld 1-op-1 begeleiding waarin al dan niet wordt gewerkt met de paarden. Vraag hierin gerust naar de mogelijkheden.
't Bonte erf