Skip to content

Wie we zijn

Jarenlang heb ik, Yvonne Paardekooper, gewerkt in de jeugdzorg (als gezinsvoogd met ouders en kinderen met een beperking) gewerkt, na jaren als verpleegkundige, groepsbegeleider en ergotherapeut in sectoren als geriatrie, psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg. In die jaren bij jeugdzorg (William Schrikker Groep) heb ik vele cursussen en trainingen gevolgd.

In 2017 heb ik een aantal coachingsopleidingen afgerond namelijk Equitherapie (coachen en therapie met behulp van paarden) en Autsmevriendelijk coach (bij Nederlandse Vereniging Autisme, NVA). Al deze ervaring en kennis neem ik mee om kinderen goed te kunnen ondersteunen en de juiste begeleiding te bieden , alsook ouders te adviseren, en in contact met hulpverleners en gemeenten.

De deelnemer staat centraal waarbij het contact en de verzorging van dieren een belangrijk onderdeel in het geheel is. Ik geloof erin dat niet alleen de paarden, maar dat ieder dier een therapeutische meerwaarde heeft op de ontwikkeling van kinderen. Gedrag van kinderen dat wordt gespiegeld door een dier, geeft herkenning en inzicht en een aanzet tot verandering.

Wij van ’t Bonte erf denken in mogelijkheden!

't Bonte erf